Ποιος Είμαι

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη σχεδίαση, ανάπτυξη και υποστήριξη εφαρμογών μηχανογραφημένου λογιστηρίου, εμπορικής διαχείρισης και διαχείρισης παραγωγής που άπτονται του συνόλου της επιχειρηματικότητας, όπως διαχείριση πελατών, έκδοση παραστατικών, διαχείριση αποθήκης, ιχνηλασιμότητα παραγωγής, δημιουργία στατιστικών δεδομένων και αναφορών κλπ, με γνώμονα την ποιότητα και τη μέγιστη απόδοση της υπηρεσίας που θα προσφέρει η εκάστοτε εφαρμογή. Εξειδικεύομαι στις τεχνολογίες της Microsoft .NET Framework, ADO.NET, Crystal Reports, MS SQL Reporting, WPF, LINQ. Επίσης είμαι Microsoft Business Solutions Certified Professional στην πλατφόρμα Navision (Microsoft Dynamics Nav).

Εκτός από τον προγραμματισμό ασχολούμαι με ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών της πληροφορικής από τη μελέτη αναγκών ενός project έως την εκπαίδευση και την τεχνική υποστήριξή των πελατών. Παράλληλα διδάσκω μαθήματα εισαγωγικού και προχωρημένου προγραμματισμού σε διάφορες σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μπορείτε να δείτε ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα στο παρακάτω αρχείο 

Εφαρμογές Λογισμικού & Υπηρεσίες

Κανένα Project δεν είναι μικρό ή μεγάλο, επικοινωνήστε μαζί μου για να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση!

© 2020 Νικόλαος Μιχαλοδημητράκης

Γραφείο: Διονυσίου Σολωμού 41, 71306, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ/fax: 2810235901
Κινητό: 6944808019